Gudang Informasi

La Palma - CTE DB HR MATERIALES - Página web de fundacionaedificat - La palma, luchtfoto op de foto is aan de groene bananenplantages te zien dat deze zijn aangelegd op een oude abrasievlakte, die door tektonische oorzaken boven zeeniveau is komen te liggen.

La Palma - CTE DB HR MATERIALES - Página web de fundacionaedificat - La palma, luchtfoto op de foto is aan de groene bananenplantages te zien dat deze zijn aangelegd op een oude abrasievlakte, die door tektonische oorzaken boven zeeniveau is komen te liggen.
La Palma - CTE DB HR MATERIALES - Página web de fundacionaedificat - La palma, luchtfoto op de foto is aan de groene bananenplantages te zien dat deze zijn aangelegd op een oude abrasievlakte, die door tektonische oorzaken boven zeeniveau is komen te liggen.

De vulkaan van la palma is nog altijd actief. Een grote grijze wolk as wordt hoog de lucht in gespuwd, de noordelijke lavarivier kan ieder moment de oceaan bereiken. La palma is het op vier na grootste eiland van de archipel en heeft de vorm van een vuistbijl. De langste uitbarsting op la palma vond plaats in 1585 en duurde 84 dagen, de kortste was in 1971 en duurde 24 dagen. De steilrand die de groene kustvlakte in het oosten begrenst is het oude kustklif, waar ooit zeewater tegen aan klotste.

De vulkaan van la palma is nog altijd actief. Paseo Marítimo de Santa Cruz de Tenerife
Paseo Marítimo de Santa Cruz de Tenerife from www.lovecanarias.com
Een grote grijze wolk as wordt hoog de lucht in gespuwd, de noordelijke lavarivier kan ieder moment de oceaan bereiken. De steilrand die de groene kustvlakte in het oosten begrenst is het oude kustklif, waar ooit zeewater tegen aan klotste. De vulkaan van la palma is nog altijd actief. De langste uitbarsting op la palma vond plaats in 1585 en duurde 84 dagen, de kortste was in 1971 en duurde 24 dagen. La palma is het op vier na grootste eiland van de archipel en heeft de vorm van een vuistbijl. Het is niet duidelijk hoelang de uitbarsting nog gaat duren. La palma, luchtfoto op de foto is aan de groene bananenplantages te zien dat deze zijn aangelegd op een oude abrasievlakte, die door tektonische oorzaken boven zeeniveau is komen te liggen. Een gebied ter grootte van 2 bij 10 kilometer is in vier weken tijd veranderd in mal pais, slecht land.

De vulkaan van la palma is nog altijd actief.

Het is niet duidelijk hoelang de uitbarsting nog gaat duren. La palma, luchtfoto op de foto is aan de groene bananenplantages te zien dat deze zijn aangelegd op een oude abrasievlakte, die door tektonische oorzaken boven zeeniveau is komen te liggen. Afgaande op de gemiddelde hoogte, vergeleken met de oppervlakte (706 km2), is la palma één van de meest bergachtige eilanden ter wereld. La palma is het op vier na grootste eiland van de archipel en heeft de vorm van een vuistbijl. De langste uitbarsting op la palma vond plaats in 1585 en duurde 84 dagen, de kortste was in 1971 en duurde 24 dagen. De vulkaan van la palma is nog altijd actief. Een gebied ter grootte van 2 bij 10 kilometer is in vier weken tijd veranderd in mal pais, slecht land. De roque de los muchachos is de grootste berg, met een hoogte van 2425 meter. De steilrand die de groene kustvlakte in het oosten begrenst is het oude kustklif, waar ooit zeewater tegen aan klotste. Een grote grijze wolk as wordt hoog de lucht in gespuwd, de noordelijke lavarivier kan ieder moment de oceaan bereiken.

De steilrand die de groene kustvlakte in het oosten begrenst is het oude kustklif, waar ooit zeewater tegen aan klotste. Het is niet duidelijk hoelang de uitbarsting nog gaat duren. Een grote grijze wolk as wordt hoog de lucht in gespuwd, de noordelijke lavarivier kan ieder moment de oceaan bereiken. De langste uitbarsting op la palma vond plaats in 1585 en duurde 84 dagen, de kortste was in 1971 en duurde 24 dagen. Afgaande op de gemiddelde hoogte, vergeleken met de oppervlakte (706 km2), is la palma één van de meest bergachtige eilanden ter wereld.

La palma is het op vier na grootste eiland van de archipel en heeft de vorm van een vuistbijl. Puertas de entrada - Ventanas y cerramientos Mallorca
Puertas de entrada - Ventanas y cerramientos Mallorca from cmabalear.com
De roque de los muchachos is de grootste berg, met een hoogte van 2425 meter. De steilrand die de groene kustvlakte in het oosten begrenst is het oude kustklif, waar ooit zeewater tegen aan klotste. De langste uitbarsting op la palma vond plaats in 1585 en duurde 84 dagen, de kortste was in 1971 en duurde 24 dagen. La palma is het op vier na grootste eiland van de archipel en heeft de vorm van een vuistbijl. Een grote grijze wolk as wordt hoog de lucht in gespuwd, de noordelijke lavarivier kan ieder moment de oceaan bereiken. De vulkaan van la palma is nog altijd actief. Een gebied ter grootte van 2 bij 10 kilometer is in vier weken tijd veranderd in mal pais, slecht land. Het is niet duidelijk hoelang de uitbarsting nog gaat duren.

De vulkaan van la palma is nog altijd actief.

De steilrand die de groene kustvlakte in het oosten begrenst is het oude kustklif, waar ooit zeewater tegen aan klotste. De roque de los muchachos is de grootste berg, met een hoogte van 2425 meter. Een gebied ter grootte van 2 bij 10 kilometer is in vier weken tijd veranderd in mal pais, slecht land. De langste uitbarsting op la palma vond plaats in 1585 en duurde 84 dagen, de kortste was in 1971 en duurde 24 dagen. La palma, luchtfoto op de foto is aan de groene bananenplantages te zien dat deze zijn aangelegd op een oude abrasievlakte, die door tektonische oorzaken boven zeeniveau is komen te liggen. Een grote grijze wolk as wordt hoog de lucht in gespuwd, de noordelijke lavarivier kan ieder moment de oceaan bereiken. De vulkaan van la palma is nog altijd actief. La palma is het op vier na grootste eiland van de archipel en heeft de vorm van een vuistbijl. Het is niet duidelijk hoelang de uitbarsting nog gaat duren. Afgaande op de gemiddelde hoogte, vergeleken met de oppervlakte (706 km2), is la palma één van de meest bergachtige eilanden ter wereld.

De roque de los muchachos is de grootste berg, met een hoogte van 2425 meter. Een gebied ter grootte van 2 bij 10 kilometer is in vier weken tijd veranderd in mal pais, slecht land. De langste uitbarsting op la palma vond plaats in 1585 en duurde 84 dagen, de kortste was in 1971 en duurde 24 dagen. De steilrand die de groene kustvlakte in het oosten begrenst is het oude kustklif, waar ooit zeewater tegen aan klotste. Afgaande op de gemiddelde hoogte, vergeleken met de oppervlakte (706 km2), is la palma één van de meest bergachtige eilanden ter wereld.

De steilrand die de groene kustvlakte in het oosten begrenst is het oude kustklif, waar ooit zeewater tegen aan klotste. PALMA LICUALA | LUVA
PALMA LICUALA | LUVA from www.luva.mx
De steilrand die de groene kustvlakte in het oosten begrenst is het oude kustklif, waar ooit zeewater tegen aan klotste. De langste uitbarsting op la palma vond plaats in 1585 en duurde 84 dagen, de kortste was in 1971 en duurde 24 dagen. De roque de los muchachos is de grootste berg, met een hoogte van 2425 meter. Afgaande op de gemiddelde hoogte, vergeleken met de oppervlakte (706 km2), is la palma één van de meest bergachtige eilanden ter wereld. Het is niet duidelijk hoelang de uitbarsting nog gaat duren. La palma, luchtfoto op de foto is aan de groene bananenplantages te zien dat deze zijn aangelegd op een oude abrasievlakte, die door tektonische oorzaken boven zeeniveau is komen te liggen. La palma is het op vier na grootste eiland van de archipel en heeft de vorm van een vuistbijl. De vulkaan van la palma is nog altijd actief.

Een grote grijze wolk as wordt hoog de lucht in gespuwd, de noordelijke lavarivier kan ieder moment de oceaan bereiken.

La palma, luchtfoto op de foto is aan de groene bananenplantages te zien dat deze zijn aangelegd op een oude abrasievlakte, die door tektonische oorzaken boven zeeniveau is komen te liggen. De vulkaan van la palma is nog altijd actief. De steilrand die de groene kustvlakte in het oosten begrenst is het oude kustklif, waar ooit zeewater tegen aan klotste. Een grote grijze wolk as wordt hoog de lucht in gespuwd, de noordelijke lavarivier kan ieder moment de oceaan bereiken. Afgaande op de gemiddelde hoogte, vergeleken met de oppervlakte (706 km2), is la palma één van de meest bergachtige eilanden ter wereld. De roque de los muchachos is de grootste berg, met een hoogte van 2425 meter. Het is niet duidelijk hoelang de uitbarsting nog gaat duren. La palma is het op vier na grootste eiland van de archipel en heeft de vorm van een vuistbijl. De langste uitbarsting op la palma vond plaats in 1585 en duurde 84 dagen, de kortste was in 1971 en duurde 24 dagen. Een gebied ter grootte van 2 bij 10 kilometer is in vier weken tijd veranderd in mal pais, slecht land.

La Palma - CTE DB HR MATERIALES - Página web de fundacionaedificat - La palma, luchtfoto op de foto is aan de groene bananenplantages te zien dat deze zijn aangelegd op een oude abrasievlakte, die door tektonische oorzaken boven zeeniveau is komen te liggen.. De vulkaan van la palma is nog altijd actief. De langste uitbarsting op la palma vond plaats in 1585 en duurde 84 dagen, de kortste was in 1971 en duurde 24 dagen. La palma, luchtfoto op de foto is aan de groene bananenplantages te zien dat deze zijn aangelegd op een oude abrasievlakte, die door tektonische oorzaken boven zeeniveau is komen te liggen. De steilrand die de groene kustvlakte in het oosten begrenst is het oude kustklif, waar ooit zeewater tegen aan klotste. Afgaande op de gemiddelde hoogte, vergeleken met de oppervlakte (706 km2), is la palma één van de meest bergachtige eilanden ter wereld.

Advertisement